Om Hannemann

Lea Hannemann

Lea Hannemann

Jeg er en kvinde med 20 års erfaring inde for dameskrædderi og modelkonstruktion. Siden jeg var en helt lille pige, har min passion været brudekjoler. Det startede med kjoler til barbidukken, hvorefter det hurtigt tog om sig, og da alderen var til det, måtte jeg gå skræddervejen. Det at designe en kjole på tegneblokken, for så at se den færdig på ginen, er så en eventyrlig rejse, som jeg slet ikke kan få nok af. Mine egne kjoledesigns er inspireret af eventyrverden, med et tvist af rå kant. Jeg elsker den dyb ryg udskæring, de franske blonder, stenene der glitre. Du vil altid kunne finde detaljeret brudekjoler, men også de helt yndefulde lette brudekjoler i Hannemann design.

Forretningen:

Det skal være i behagelige omgivelser, når man skal tage en stor beslutning som at købe en brudekjole eller få den syet. Derfor har jeg valgt et lokale i lyse nuancer, hvor der er god mulighed for at se og mærke kjolerne og måske finde den helt rigtige. Dine medbragte veninder/familie har mulighed for at sidde i de bløde stole og se dig de kjoler du nu end ønsker at prøve. Vigtigst for mig er at alle skal have haft en god oplevelse, når de går ud af døren.

Om Processen:

Man skal allerhelst være ude 6 mdr før kjolen skal være klar. Da selve fremstillingsprocessen og prøvninger af kjolen tager tid. Det er vigtigt at kjolen sidder perfekt, men da kvindekroppen kan ændre sig under den lille "rejse" hvor man får syet sin kjole, vil jeg råde kunden til at den sidste tilretningen, sker så tæt på den store dag som muligt.

Det hele starter med en tegning - en ide - en drøm. Det kan være en hel jungle af inspirationer, men jeg vil lytte og guide dig til den endelige model. Men har du ikke prøvet nogle kjoler endnu, så starter vi med at prøve nogle forskellige modeller, så både du og jeg kan finde ind til, hvad der klæder dig og hvad du i virkeligheden ønsker dig af stil og materialer. Næste gang vi mødes, har jeg lavet en lærredsmodel ud fra dine egne personlige mål, og vi vil derefter finde de rigtige snit og linjer som passer bedst til din figur ud fra kjole modellen. Herefter kommer du næste gang, for at prøve kjolen, som er syet op i de materialer der er blevet valgt. Efterfølgende vil kjolen blive tilpasset og div sten - perler - blonder eller ligende vil blive syet på. Og ved næste møde vil kjolen være klar og parat til den store dag.